2 Paket petibör bisküvisi
1 Su bardağı süt
3 Yemek kaşığı toz şeker
Yarım paket krem şanti
Hindistan cevizi
Kakao
Fındık içi
YAPILIŞI
Hazırladığınız karışımı kaşık yardımıyla ceviz büyüklüğünde alıp, önce krem şantiye sonra hindistan cevizine sonra da fındığa bulayın. Ya da isterseniz benim sonlara doğru yaptığım gibi; Önce hindistan cevizine bulayıp sonra uclarını krem şantiye batırıp fındık ezmesine bastırabilirsiniz.
Hazırladığınız topları dolapta iki saat beklettikten sonra servis tabağına alıp ikram edin. AFİYET OLSUN...
Haa bu arada topları beraber yaptığımız ve resimlerimi de çeken kızıma çoookkk teşekkür ediyorum ve yanaklarından kocaman öpüyorum....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder